Voor 16:00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending
Showroom
0
0
Voor 16:00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending
Showroom

1 februari 2022

Greenwall maken van kunsthagen

Maak een greenwall met de kunsthagen van Kunsthaag Gigant Rotterdam!

Waarschijnlijk hoor je term greenwall wel vaker voorbijkomen. Dit is een wand bedekt met planten. Wil jij graag een greenwall maken maar heb je geen groene vingers? Met de kunsthagen van de Kunsthaaggigant creëer je gemakkelijk een kunstplantenwand zonder onderhoud. Onze kunsthagen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Hieronder vertellen we je meer over de verschillende mogelijkheden.

Een greenwall voor binnen

Naast dat veel consumenten kiezen voor een greenwall voor binnen, kiezen ook steeds vaker bedrijven hiervoor. Denk hierbij aan beurzen, kantoren en horecagelegenheden. Een kunstplantenwand zorgt voor een frisse groene uitstraling, heeft geen onderhoud nodig en vermindert ook nog eens geluidsoverlast. Ook is het zo dat in sommige gevallen echte planten geen optie zijn doordat het bijvoorbeeld erg donker is. Daarnaast is dit ook een goede oplossing voor wanneer er weinig ruimte is voor grote planten.

Een greenwall voor buiten

Onze kunsthagen zijn door de speciale Uv-laag geschikt voor buiten en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen, wind en zonlicht. Er zijn verschillende voordelen aan een kunsthaag buiten. Zo kun je het hele jaar door genieten van een groene haag, heb je geen onderhoud en heb je meer privacy in de tuin doordat de buren niet meer door de schutting kunnen kijken.

Insteekplanten voor een kunstplantenwand

Het is mogelijk om de kunsthagen naar wens aan te vullen met insteekplanten. Wil je bijvoorbeeld meer kleur toevoegen of gewoon een vollere kunsthaag? Kijk hiervoor bij onze insteekplanten voor de verschillende mogelijkheden.

Hoe monteer ik een kunstplantenwand?

Een greenwall is snel en eenvoudig te monteren. Wel is dit natuurlijk afhankelijk van de ondergrond waarop je deze wilt bevestigen. Voor onze montage instructie en tips kun je onze blog (https://www.kunsthaaggigant.nl/blogs/kunsthaag/hoe-monteer-je-een-kunsthaag/) lezen.

Projectbeplanting door de Kunsthaag Gigant Rotterdam

Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij de greenwall voor je maken. We denken graag met je mee over het ontwerp: wat zijn jouw wensen en welke kunsthaag sluit hier het best bij aan? Vervolgens komen wij de greenwall bij jou op locatie bevestigen. Neem vrijblijvend contact met ons op de mogelijkheden te bespreken.