Voor 16:00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending
Showroom
0
0
Voor 16:00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending
Showroom

20 april 2022

Het gemak van een kunsthaag

Geen groene vingers of geen tijd? Een kunsthaag is ideaal voor als je droomt van een plantenwand binnen maar ook voor buiten op de schutting. Zo hoef je namelijk niet te wachten tot de schutting begroeid is. Kunsthagen zijn onderhoudsvrij en niet van echt te onderscheiden. Misschien wel dé reden waarom kunsthagen steeds populairder worden. Het hele jaar lang een groene wand zonder onderhoud: wie wil dat nou niet?

Een kunsthaag kan op bijna iedere ondergrond en plek geplaatst worden. Ja, ook buiten! Zelfs op plekken waar normaal nooit groen groeit. Een kunsthaag op de schutting zorgt niet alleen voor een mooie groene uitstraling maar zorgt ook voor meer privacy in de tuin. Dit komt door de hoge dichtheid van onze kunsthagen. Door de Uv-bestendige laag verkleurt de haag niet door zonlicht en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Je hoeft de haag geen water te geven en ook niet te snoeien.

Heb je een kantoorruimte, winkelruimte, restaurant of een andere ruimte die wel wat groen kan gebruiken? Een plantenwand kan natuurlijk ook binnen bevestigd worden. Een plantenwand zorgt voor een betere akoestiek in de ruimte. Daarnaast zorgen planten voor een fijne werkomgeving. Uit onderzoek is gebleken dat werknemers minder gestrest zijn als er planten op kantoor staan en zelfs het ziekteverzuim omlaag zou gaan.

De kunsthagen zijn niet van echt te onderscheiden. Doordat wij importeur zijn kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Samen met de fabriek stellen wij de kunsthagen samen. De bladeren hebben verschillende kleuren en verschillende groottes. Daarnaast worden ze ook voorzien van een bladtekening. Dit zorgt voor een zeer natuurgetrouwe uitstraling.

Een kunstplantenwand is eenvoudig te monteren. Het hangt natuurlijk wel af van de ondergrond welke montagemethode geschikt is. Bekijk al onze accessoiresom een kunsthaag te bevestigen op onze website en lees onze blog: hoe monteer ik een kunsthaag?voor tips.

De voordelen van een plantenwand met kunsthagen op een rij:

  • Niet van echt te onderscheiden
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • UV bestendig en ook in brandvertragend
  • Gemakkelijk te monteren
  • Geluid, echo en weerkaatsing dempend
  • Herbruikbaar