Voor 16:00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending
Showroom
0
0
Voor 16:00 besteld? Morgen in huis!
Gratis verzending
Showroom

5 mei 2022

Hoe monteer je een kunsthaag?

Een groene wand geeft veel warmte aan een ruimte. Een groene wand creëren kan gemakkelijk met onze kunsthagen. Wij bieden een ruim assortiment kunsthagen aan: verschillende soorten, kleuren en groottes. Een ding hebben ze gemeen: ze zijn zeer eenvoudig en snel te monteren door middel van het kliksysteem. We zetten de stappen voor je op een rij zodat je van een mooi eindresultaat verzekerd bent!

  1. De kunsthaag matten zijn beschikbaar in verschillende afmeting. Bepaal hoeveel matten je nodig hebt om de oppervlakte te bedekken. Kies je voor een mat van 50cmx50cm dan heb je vier matten nodig per vierkante meter.
  2. Het werkt het makkelijkst als je werkt met stroken van een aantal matten. De matten zijn eenvoudig aan elkaar te bevestigen door het kliksysteem. Een tip hierbij is om de matten eerst ondersteboven neer te leggen zodat je in een oogopslag kunt zien of de matten goed liggen.
  3. Kunsthagen zijn te bevestigen op verschillende soorten ondergronden. Wel zijn hierbij verschillende materialen nodig. Wanneer je de matten wilt bevestigen aan gaas kun je dit met een tie-wrap doen. Maar wanneer je de matten wilt bevestigen aan hout, kies dan voor schroeven. Je vindt op onze website de verschillende accessoires om de kunsthaag te bevestigen.

Kunsthagen zijn op bijna iedere ondergrond te bevestigen. Daarnaast zijn ze ook op bijna iedere plek te bevestigen doordat ze zeer flexibel zijn. Een ding is zeker: als de groene wand eenmaal hangt kun er jarenlang van genieten! Je hebt geen last van een woekerende haag en insecten die de haag opeten.

Projectbeplanting door Kunsthaag Gigant

Heb je een kantoorruimte, winkelruimte, restaurant of een andere ruimte die wel wat groen kan gebruiken? Natuurlijk is het ook mogelijk om de groene wand door ons te laten plaatsen. Samen kijken we welke groene wand het best bij jou past. Wanneer de keuze is gemaakt monteren wij de groene wand bij jou op locatie. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.